Uncategorized

Provocarea fructelor moldovenești – We are in!

Din start recunosc că dacă aș fi fost provocat la găleata cu gheață, aș fi stat probabil la dubii. Nu pentru că nu aș avea curajul, dar pentru că sunt multe acte de caritate pe care le fac împreună cu StarNet și care ajung la destinație fără demonstrații publice. I-am urmărit și admirat pe toți cei care au intrat în provocări și m-am bucurat.

M-am bucurat de acest mecanism social pornit din loc pentru fapte bune, de unitatea internauților, de rezultatele foarte bune pentru organizațiile care se chinuie zi de zi să adune fonduri pentru proiectele și acțiunile lor. Într-un cuvânt, cred ca am văzut în această lună cel mai mare proiect de CSR, doar că de data asta la nivel de țară!

Când am fost provocați de Agora la Fruit Challenge Moldova, mi-am și imaginat o țară mobilizată pentru a-și face bine sie însăși. Noi cumpărăm de la noi din țară, ceea ce lucrează moldoveanul, ceea ce rodește pământul nostru, ceea ce spunem la toți că e gustos și ducem aceste roade celor care au nevoie de ele cel mai mult. Un bine la patrat.

mereAm acceptat provocarea! În acest moment, o mașină încărcată cu 1 tonă de mere de diferite soiuri, procurate de StarNet, este în drum spre școala-internat din Cărpineni. 75 de copii din familii social vulnerabile așteaptă acum să-și primească porția de sănătate. Le va ajunge pentru o lună, sau de gustoase ce vor fi pentru mai puțin, vom vedea. Dar cu siguranță, mă pot bucura că pe mesele lor vor fi fructe la acest început de an școlar.

Mulțumim Agora pentru provocare, pentru campania inițiată și pentru susținere. Iar pentru a respecta tradiția provocărilor lansate, trasmitem bunătatea asta de inițiativă către Union Fenosa, Moldcell și Tracom.

Să ne auzim sănătoși și trecuți onorabil de toate provocările!

Standard

Leave a comment